Wednesday, September 24, 2008

4 o'clock in the morNing!!



Jam menunjukkan pukul 1am..letih sangat sebab baru balik dari buat banner untuk hari raya..ohh, sebelum terlupa "Selamat Menyambut Hari Raya" hehehe....ok..ok..kembali kepada cerita ku, malam ni terasa hati ni macam nak baca nota...Aiyoyo!! bertambun nota aku nak kena baca...lebih2 lagi tuk blok CNS ni..

bila buka jer nota terus, automatically mata ku liar mencari benda yang boleh ku buat selain membaca...masa tula nampak roti...hurm, balun terus roti tue...erm..ermm..abes la dalam 5 keping..hahaha...da siap makan, ternampak pulak laptop ku yang terpegun di bucu meja....



dengan rasa bangga diri, terus ku buka dan surf internet...aku bukak friendster, myspace, facebook dan macam2 lagi...hahaha...terus lupa nak baca nota...aiyoyo...rosak aku nie digodam keseronokan...dalam keseronokan ku tue...ku buka blog orang..baca skit2..pastu teringat, aku pun ader blog gak tapi tak aktif kurun lama nya...

huh!!! aper lagi terus aku buka profile aku tue...n tulis la karut mak karut (aper tue???)..

then, aku tgk jam...

hurm, da kul 4!!!!!

oh!!! tidakkkkk!!!! 

esok ader klas!!...hua3!!...terus ak bersiap2 untuk tido...pastu aku 

TIDUR LA!!! hahaha...




PS: sebelum tido ader orang call..hehe..

PS2: bermula dari saat nie...saya mengisytiharkan pembukaan blog saya...nnti kan post yang baru k...ini baru permulaan....hehe...


~mie~

1 comment:

Soot Spirit said...

eh adik, jangan salah faham dengan statement saya k
saya tujukan statement tu pada medical student yang berlagak poyo saje & bukan nak attack semua medical student
sbb i know some of them are really humble and down to earth
tp at the same time ramai yang sgt rasa superior dgn title medical student dan lantas bila bercakap dgn org lain,
diorg ni rasa diri bagus tp anggap org lain bodoh

again my statement:
Kenapa medical student Melayu sukeeeeeee sangat tempek perkataan Medical Student kat blog ke, Friendster profile ke, MySpace, Facebook dan segala benda lah!
i highlight Melayu~
saya tak bash semua student cuma i notice most of the time student melayu ni yg berlagak bagus
this is a fact sbb ada staff kt skill lab medical student pon slalu terasa dgn perangai student2 yg berlagak & poyo~
again my intention tulis bnda tu hanya applicable pada org yg tulis perkataan medical student sbb nak berlagak @ menunjuk
i'm sorry kalau awk terasa dgn statement tu
tapi if awak mmg ikhlas dan jujur menuntut ilmu, saya doakan yang terbaik :)
negara kita perlukan doctor yg bagus dari segi pelajaran dan attitude~
bukan doctor lulusan ijazah kelas ke3 @ lulus cukup makan yg rasa diri superior dgn tittle doctor~
no offense ye adik

Ps: gudlak utk block CNS! selamat hari raya & maaf kalau ada tersalah kata :)